Andre der har taget vejen siger:

Wow - Meget mere end jeg havde turdet håbe på. Jeg har fået forståelse for, hvorfor jeg gør som jeg gør, og hvorfor jeg i visse situationer fuldstændigt mister overblikket. Jeg forstår nu, at min sandhed ikke nødvendigvis er andres sandhed - det er meget værdifuldt for mig.
Rikke Dahl – deltager på 4 ugers workshop “Personlig udvikling med Enneagrammet”

 

Super god session, hvor vi fik taget hul på bylden og fik fokus på den reelle problemstilling... Jeg er glad for. at vi i dine sessions flytter fokus hen på det, som er væsentlig! Tak!... Summasummarum - TAK fordi du har startet en proces, som jeg ikke aner hvordan ender :)"                                Pernille Reenberg - Personligt Coaching forløb

 

Det har været en rigtig positiv oplevelse at have Chanette som coach. Jeg oplever indlevelse og engagement og en meget kompetent tilgang til mig og mine ”problemstillinger”. Jeg er rigtig glad for at være kommet i gang og vil fortsætte et stykke tid fremover.
Det har været rigtig godt at få løftet det jeg ville tale om op i et større perspektiv og få nogle overordnede linier på. At jeg har fået flere facetter at arbejde ud fra. Så har det været rigtig godt at alting bliver talt om udfra et fremadrettet perspektiv forstået på den måde at vi ”piller” ikke så meget i årsagerne, men mere hvad jeg skal gøre ved det. Det er rigtig rart og befriende og meget konstruktivt at gå videre med direkte efter en session.
 Charlotte Cordua - Personligt Coaching forløb

 

Større indsigt i mig selv og mine både positive og negative sider. Coachingen var meget meget værdifuldt for mig. Jeg har fået rigtig gode redskaber og har derigennem fået større forståelse og indsigt i mig selv og mine relationer.                                                            
Inge Gottfredsen - deltager på 4 ugers workshop “Personlig udvikling med Enneagrammet”

 

Jeg har haft den store fornøjelse at blive telefoncoachet af Chanette i et forløb af 5 gange. Det har været en spændende rejse og jeg har haft en rigtig dygtig rejseguide med mig. Chanette har givet mig en forståelse for, at denne rejse aldrig ender, at hver dag skal mærkes og nydes - og gerne med positive briller på. Med udgangspunkt i Enneagrammet, har Chanette hjulpet mig til en større selvindsigt og en større forståelse af mine medmennesker. At min sandhed ikke nødvendigvis er min kærestes, min kollegaes eller min venindes sandhed - og det  hjælper mig meget i hverdagen. At blive coachet via telefonen har udelukkende været en positiv oplevelse for mig. Jeg har oplevet Chanette som meget lyttende, nærværende og professionel og næste følt at hun sad overfor mig. Jeg kan 100% anbefale Chanette som personlig coach!
Birgitte Olesen - Personligt Coaching forløb pr. telefon

Jeg har været utrolig glad for mit coachforløb ved Chanette. Chanette har stor indlevelsesevne, er meget seriøs, professionel og nærværende og man føler altid der bliver lyttet til en. Utryghed, mindreværdsfølelse og det ikke at have troen på sig selv, er blevet vendt via Chanettes coaching. Jeg er meget imponeret over hvor hurtigt Chanette via hendes coaching kan få ændret negative tanker og følelser. Jeg er helt klart blevet et gladere menneske. Jeg kan varmt anbefale et coachforløb ved Chanette.
Lene Christiansen - Personligt Coaching forløb
Kliniksekretær

Jeg har fået hjælp til at være mere bevidst om mine værdier, har haft lettere ved at forstå, hvorfor jeg i forskellige situationer bliver ked af det, sur, føler mig dårligt behandlet, bliver motiveret, oplever glæde o.l. Når jeg er blevet klar over det, så er det lettere for mig at snakke med min kæreste om ting, jeg ikke synes fungerer godt, fordi jeg nu ved hvorfor det ikke er godt for mig - eller rent faktisk hvad jeg har behov for, for at kunne fungere. Jeg kan se hvad jeg har brug for /se fremad og fokusere på det positive, i stedet for hele tiden at fokusere på det negative jeg vil væk fra. Nu er det altså det positive fokus, der er drivkraften i mit liv. Det giver mig mere positiv tilgang til mit liv, når jeg kan rette mine krafter fremad, mod det jeg ønsker.  Jeg har altså, meget kort sagt, fået defineret mig selv. Jeg er pludselig meget mere bevidst om, hvem jeg er, og hvad der skal til for at jeg kan være tro mod mig selv.
Tanja Larsson - Personligt Coaching forløb

Jeg har fået kickstartet min personlige udvikling, fokus på mine egne behov og lyst til at lære mere om Enneagrammet.
Peer Borup - deltager på 4 ugers workshop inkl. Coaching sessioner “Boost din personlige udvikling med Enneagrammet”

Jeg har fået indsigt i mig selv og fundet ud af, hvis jeg ønsker at ændre mit liv, må jeg også gøre en indsats. Tag styringen og lad ikke livet styre dig.
Kim Svendsen - deltager på 4 ugers workshop inkl. Coaching sessioner “Personlig udvikling med Enneagrammet”

 

Jeg er blevet mere glad og handlekraftig - ikke hele tiden, men det arbejdes der på - og føler jeg har fået redskaber til at blive et mere helt menneske. Roen kommer til mig i glimt og tror på at dette hjælper mgi til at finde mere.
Nanna Larsson - deltager på 4 ugers workshop inkl. Coaching sessioner “Personlig udvikling med Enneagrammet”

Jeg er blevet klogere på Enneagrammet som helhed og mig selv som type. Jeg er blevet mere bevidst om værdien i det at sætte mål og at blive holdt op på det.
Nanna Sekkelund - deltager på 4 ugers workshop inkl. Coaching sessioner “Personlig udvikling med Enneagrammet”

Kæmpe indblik i mine egne mønstre og der igennem langt større accept omkring dem. Opmærksomheden og accepten er tilsammen det der for mig gør det muligt at starte en forandring. En kæmpe frihed for mig! Dejlig uformel stemning med plads til grin, men med masser af dybde og alvor. Og elsker kombinaitonen af teori, hjemmearbejde og meditation/visualiseringer.
Jeanette Oxlund - deltager på 4 ugers workshop inkl. Coaching sessioner “Personlig udvikling med Enneagrammet”

Du har fået os alle til at se på hinanden med nye og bedre øjne og hjulpet os til et bedre samarbejde samt kommunikation.
Margit - Leder af Elevadministrationen på Københavns Tekniske skole, 4 dages Enneagram og TeamCoaching

Jeg har fået større selvbevidsthed og selvindsigt. En viden om mig selv og andre, som giver mig lidt mere ro. Fokus på de områder, jeg skal arbejde med. Befriende at vide, hvordan jeg er og det er ok!
Katja Petrea Esbjørn - deltager på 4 ugers workshop inkl. Coaching sessioner “Personlig udvikling med Enneagrammet”

Har altid følt mig som en stærk, positiv pige med en masse overskud - levet livet, og været der for alle andre. Denne følelse varer ikke evigt, for pludselig indser man, at man i denne overflod af overskud og sociale engagementer har glemt sig selv.... Hvorfor skal man først finde ud af det, når benene skrider under en, og både arbejde og kærlighed smuldre...??? Efter 1½ år med svære stunder og hvide løgne til omverdenen indså jeg heldigvis at hjælp via coaching og terapi var en fantastisk vej frem.. At være utro overfor sig selv er svært at indse, men noget man må tilgive sig selv og følge vejen frem og mest af alt følge sit hjerte - der er kun én der kan redde dig - DIG SELV..!! Alt dette kan jeg sige nu, på grund af de fantastiske snakke og værktøjer jeg har fået gennem Jeanette.... Det er hårdt at blive konfronteret med sig selv - men dog en KÆMPE befrielse.
Stine Christensen - Personligt Coaching forløb
Mæglerassistent

Coaching og workshoppen har givet mig troen og værketøjer til at kunne lave om på en situation, jeg befinder mig og ikke bryder mig om. At finde accepten af mig selv og den jeg er.
Ena - deltager på 4 ugers workshop inkl. Coaching sessioner “Boost din personlige udvikling med Enneagrammet”

Større selvindsigt og fokus på forandring - at ikke alle har eller ser den samme virkelighed som mig :-)
Joan Tingvold - deltager på 4 ugers workshop inkl. Coaching sessioner “Boost din personlige udvikling med Enneagrammet”

Jeg har fået indsigt i mig selv og mine reaktionsmønstret og en større evne til at have indsigt i andre og der med gøre det lettere at “forstå” hvorfra de kommer og så tilpasse min kommunikation og begrebsverden. Det er rigtig godt med alenetimerne til at få bedre styr på alle de tanker der opstår under forløbet.
Tanja Larsson - deltager på 4 ugers workshop inkl. Coaching sessioner “Personlig udvikling med Enneagrammet”

 

Jeg har fået sat tankerne igang og fået fokus på at leve mere positivt. Godt med åbent forum, meget god sammensætning af holdstørrelse med plads til kommentarer, alvor og grin.
Lars Jolls - deltager 4 ugers workshop inkl. Coaching sessioner “Personlig udvikling med Enneagrammet”

At få en ny vinkel på min udviklingsvej og lyst til at øve mig på nye personlige færdigheder. Meget godt at forløbet var en gang om ugen, det holder mig fast i at øve mig. Jeg synes især at det var givtigt at se relationer ud fra værdier.
Vita Pedersen - deltager på 4 ugers workshop inkl. Coaching sessioner “Personlig udvikling med Enneagrammet”

Jeg har fået alt muligt med mig: Indsigt, viden, frustration, mere overskud, forståelse i mit forhold, en oplevelse og forståelse for, hvad jeg kan blive bedre til. Fedt med 2 personlige sessioner!
Winni Dam - deltager på 4 ugers workshop inkl. Coaching sessioner “Personlig udvikling med Enneagrammet”

Jeg har fundet ud af hvilken person jeg er. Fået stor forståelse for mine reaktionsmønstre - og hvad jeg skal gøre. Det har fået mig godt på vej derhen i mod, hvor jeg gerne vil være.
Charlotte Christensen - deltager på 4 ugers workshop inkl. Coaching sessioner “Personlig udvikling med Enneagrammet”

Jeg har fået vendt lidt op og ned på mit syn på mig selv, i forhold til mine handlingsmønstre, og forstår nu bedre flere reaktionsmønstre i det lys. Jeg har fået en mere praktisk måde at bruge min viden om Enneagrammet på. At forløbet er med gruppe og individuelle sessioner fungere virkelig super godt.
Marianne Møller - deltager på 4 ugers workshop inkl. Coaching sessioner “Personlig udvikling med Enneagrammet”

Puha - meget store tanker! Hvem er jeg? Hvor er jeg på vej hen i livet? Alt i alt kan jeg konkludere at selvfordybelse, lister og sætte i orden er en god ting indimellem, når det hele går for stærkt! Så stoppe op og lytte efter!                                                                                                        Pia Ryander - deltager på 4 ugers workshop inkl. Coaching sessioner “Personlig udvikling med Enneagrammet”

 

 

Jeg har fået et nøgleværktøj til at blive mere bevidst om mine handlinger..... det var godt at vide at vi i virkeligheden er forskellige og derfor handler anderledes, derfor kan man være mere bevidst om at behandle andre med respekt for at skabe harmoni
Nancy Tomson Warming - deltager på 4 ugers workshop inkl. Coaching sessioner “Personlig udvikling med Enneagrammet”

Simple Thinking har undervist rådgivere og jobkonsulenter i Albertslund jobcenter. Efter at have sammensat en del af undervisningsmateriale, fik jeg Chanette til at være min business coach og give feedback på materialet til kursisterne. Jeanette er en utrolig skarp, specifik og grundig coach og tovholder, der ikke slipper materialet og mine ønsker om hvordan det bør være, før det er helt perfekt. Dette har været en stor hjælp. Hendes unikke evne til at stille knivskarpe spørgsmål, som skærer helt ind til benene, har givet fantastiske muligheder for mig til at kun lære kursisterne, nøjagtig det jeg ville. Under mine kurser har jeg haft brug for en, der giver mig feedback på min undervisning og indtræder som co-underviser, også her gjorde Chanettes evner gavn. Hun udfylder en helt fantastisk professionel rolle, der virkelig har givet mig en god støtte og opbakning. Chanette evne til at være specifik, humoristisk og se tingene i et helhedsperspektiv - er helt unik. Denne gave hun evner har både for mig og vores kursister været en fornøjelse at møde. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til at bruge Chanette til sparring, coaching og undervisning. En oplevelse - som bør prøves!
Susanne Jensen,
Direktør, Simple Thinking

Det har givet mig mere viden og indsigt i Enneagrammet og en glæde ved at tale om Enneagrammet. Det er rigtig godt at der bliver fulgt op på forrige aften fra gang til gang. Super godt med alle “hands-out” der er med.
Jan Dupont - deltager på 4 ugers workshop inkl. Coaching sessioner “Personlig udvikling med Enneagrammet”

Enneagrammet giver vores parforhold en ekstra dimension af bevidsthed om, forståelse for og kendskab til vores typers mønstre og udviklingsveje. Med kærlighed, respekt og især humor gør vi hinanden opmærksomme på, når vores mønstre løber af med os.
Charlotte og Jesper

Større indsigt i egen person - og andres. Har oplevet mange små successer via mine delmål. Et fint forløb hvor inspiration har været i højsædet, “stof til eftertanke” - der er sat mange tanker og handlinger i gang hos mig.
Nanna Waarst - deltager på 4 ugers workshop inkl. Coaching sessioner “Personlig udvikling med Enneagrammet”

Jeg synes, jeg fik nogle gode redskaber til at forstå andre mennesker, både privat og arbejdsmæssigt. Jeg er blevet klar over mine styrker og svagheder, og kan arbejde derfra.
Berit Madsen - deltager på 4 ugers workshop inkl. Coaching sessioner “Personlig udvikling med Enneagrammet”

Jeg har fået lys på hvor forskellige vi er og forståelse for andre og mig selv.
Anne Grethe Lindholm - deltager på 4 ugers workshop inkl. Coaching sessioner “Personlig udvikling med Enneagrammet”


Hold op, et wake up call jeg fik..  Jeg har fået åbnet mine øjne for, at der er ting, der fylder rigtigt meget i mit liv, ting som går ind og påvirker mig i min hverdag.  Og selvom jeg godt selv vidste der var noget, der skulle laves om på, var det rigtigt rart og samtidig skræmmende, at høre det fra en anden, og finde ud af hvor meget det egentligt fylder.. Jeg har gennem Chanette fået motivation, små fif, åbnet op for mine muligheder, samt genfundet mit drive til at komme videre. Så nu er det bare at gribe chancen og handle…
Anette Ejlertsen