Mit navn er Chanette Leva Bach

Jeg har en dyb interesse for mennesker, og har altid haft det. Vores måde at anskue livet på, relatere og kommunikere med hinanden fascinerer mig.

Efter en karrieretid i overhalingsbanen sagde min krop pludselig stop og jeg endte med næsen helt nede i græsset. Det var en svær tid for krop og sjæl, men den dag i dag ser jeg det som min aller størtste gave. Jeg fik en pause fra livet på autopilot til at mærke efter, hvad der var sandt for mig, hvem jeg var og hvad der var vigtigt for mig - ikke hvad samfundet og andre forventede eller mente om mig - og derefter kunne navigere i livet med mit eget kompas.

Det var starten på en lang rejse med mange uddannelser, retreats i ind- og udland, meditationsformer og mindfulness og har nu lært hvad der skal til for at passe på mig selv, lytte til mit krop og hjerte. Jeg har opdaget hvor stort og vidunderligt det er at arbejde med sig selv, lære sig selv at kende på godt og ondt. Det har klædt mig på til at turde gøre det der føles rigtigt for mig og vise mere mig!

Livet udfordrer mig stadig fra tid til anden, men med de redskaber jeg har lært hen af vejen, så ved jeg, hvad der skal til for at finde tilbage til mit eget indre kompas igen. Livet er en lang proces og vi lærer derfor hele livet.

Udover min historie er min faglige baggrund for at støtte enkeltpersoner, par eller grupper, er en uddannelse som

  • NLP Master Coach
  • Hypnoterapeut
  • Enneagram Trainer & Master Coach
  • Life- & Business Coach

...og jeg stadig den dag i dag årligt i kurser, retreats og workshops i Danmark og udlandet indenfor personlig udvikling, meditation, Yoga, Feng Shui, Enneagrammet, Hypnose, NLP og Mindfulness, fordi jeg ved at denne proces er en lang livsrejse og vi alle har brug for at checke ind hos os selv for at mærke efter hvilken retning hjertet ønsker vi skal gå.

Citat fra Johan Wolfgang von Goethe

Chanette Leva Bach

12188630 10153109605952014 396015657 n

Det vigtigste for mig i min coaching er at støtte dig i processen at lære dig selv at kende – og dermed finde vejen til at handle bevidst, autentisk og gå efter hvad der er sandt for dig.