Om Hjertevej

Hvem står bag Hjertevej?

 

Nanna Sekkelund

Familie og Psykoterapeut MPF, Mindfulness Instruktør & Stressbehandling

Jeg har en solid baggrund inden for psykoterapi og pædagogik med en 4-årig uddannelse i psykoterapi fra Akademiet for Psykoterapi (MPF) samt en efteruddannelse som familieterapeut.

Derudover er jeg diplomuddannet miljøterapeut med speciale i psykologi og besidder en bachelorgrad i pædagogik. Jeg er også uddannet supervisor og har opnået 20 års erfaring inden for pædagogik og terapi.

​Telefon: (+45) 60 15 42 47
Mail: nanna@hjertevej.dk

Læs mere

Jeg har mange års meditationspraksis bag mig og ser mindfulness som en integreret del af min hverdag, og den jeg er. Jeg er ved at uddanne sig til MBSR–instruktør hos Dansk Center for Mindfulness, og arbejder med afsæt i mindfulness-baseret stressreduktion.

Med mine snart 20 års erfaring har jeg tilegnet mig viden inden for både individuelle og gruppeprocesser med fokus på samspillet i relationen og den personlige udvikling.

Jeg er fra 1978 og har hele mit arbejdsliv beskæftiget mig med mennesker. Privat er jeg gift, har tre børn og bor i bofællesskab.

Jeg modtager løbende supervision og deltager jævnligt i relevante kurser og efteruddannelse. Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Chanette Hjertevej Coach og Børneyoga instruktør

Chanette Pedersen

Life- og Business Coach. NLP og Enneagram Master Coach. Mindfulness Børneyoga Instruktør. 

Det vigtigste for mig i min coaching er at støtte dig i processen at lære dig selv at kende, og dermed finde vejen til at handle bevidst og autentisk.

Hos mig får du en pause på livets vej. Vi stopper op og ser nærmere på, hvem du er, hvad der er vigtigt for dig og hvorfor. Derefter handler det om gøre din nye vej, så naturlig som mulig med de store eller små skridt, der skaber netop de forandringer du har brug for.

Telefon: (+45)51517246

Mail: chanette@hjertevej.dk

Læs mere

Udover 47 års livserfaring, har jeg i 6 år været selvstændig Coach med private forløb og workshops. Derudover har jeg en karriere indenfor salg og kommunikation.

Lige nu har mit hjerte ledt mig mod nye veje, og jeg har derfor fået titlen som Børneyoga Instruktør og er med stor begejstring i gang med pædagog studiet. Jeg nyder livet sammen med min datter i et stort bofællesskab.

Min faglige baggrund for at støtte dig er uddannelser som NLP Master Coach, Enneagram Master Coach, Life- & Business Coach og Børneyoga instruktør.

Samarbejdspartnere

Dorthe Baier  – Mentor og pædagogisk konsulent

Vi samarbejder med Dorthe Baier i forbindelse med familiebehandling, hvis der opstår et behov for en unge mentor eller en kontaktperson. Hun er dygtig til at arbejde relationelt og til at møde det enkelte menneske anerkendende.

Læs mere

Dorthe er specialist indenfor det specialpædagogiske område. Hun har en aldsig praktisk erfaring med børn, unge og voksne med særlige behov.  Dorthe tager altid udgangspunkt i den enkeltes ressourcer, behov og ønsker. Hun stor erfaring i samarbejdet med forældre/familier, sagsbehandlere i kommuner, psykologer og hospitaler m.fl.

Hos Hjertevej handler det om dig

Hos Hjertevej handler det om dig. Formålet med vores arbejde er, at hjælpe dig til at håndtere de problemstillinger, der påvirker din livskvalitet og livsglæde på en nærværende, omsorgsfuld og kærlig måde.

Kerneværdierne tillid og tryghed.

Vi tilrettelægger forløbet, så det passer dig, og arbejder både individuelt og med hele familien.

Forandring i livet er ikke altid en let proces. Vejledning, terapi og samtaler kan være en hjælp i processen.

Forandring kommer indefra men sker ofte, når du via et forløb bliver i stand til at handle på nye måder, som er mere givende og udviklende for dig og dine kære.

Skriv direkte til os her